De jó hogy itt van! :)

35 éve dolgozom a szépségszakmában, ebből 10 éve van ajándéküzletem vidéken. A sok év alatt nagyon sok menyasszonnyal, örömanyával és koszorúslánnyal álltam kapcsolatban és sok egyéb kiemelt alkalomhoz adtam segítséget munkámmal.

A vásárlás megkönnyítése érdekében indult el a webshop. Életünk különleges alkalmaira (eljegyzés,esküvő, leány-legénybúcsú, keresztelő, névnap, születésnap, ballagás, diplomaosztó....stb.) kínálunk öltözékkiegészítőket, minőségi ajándékokat, dekorációkat. Ezek közül több  életre szóló is lehet, pl. egy valódi gyöngysor bársonydobozban! Fontos a szép csomagolás, erre is van számtalan megoldásunk.

Van tapasztalatunk a különféle korosztállyal kapcsolatban, szívesen látunk mindenkit ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN bemutatótermünkben is. (2347 Bugyi, Arany János u. 1. Lagzibutik-Rózsakert-shop)

Itt  kényelmes lehetőséget biztosítunk a fátylak, esküvői kiegészítők, alkalmi kalapok vagy bármi más kiegészítő próbájára is. Az erre szánt idő az alkalomra való felkészülés része, igazi jó női program lehet!

Árainkat igyekszünk úgy kalkulálni, hogy mindenki számára elérhető legyen. Külön fontos számunkra hogy a termékeket több oldalról is lefotózzuk, bemutassuk, az apró részleteket is jól láthatóvá tegyük. Kívánjuk, hogy sok öröme legyen mindenkinek az oldal használatában. Ha vásárolni szeretne köszönjük szépen, ha csak nézelődni, akkor visszavárjuk!

Üdvözlettel: Erzsébet