De jó hogy itt van! :)

40 éve dolgozom a szépségszakmában, ebből 15 éve van ajándéküzletem vidéken. A sok év alatt nagyon sok menyasszonnyal, örömanyával és koszorúslánnyal álltam kapcsolatban és sok egyéb kiemelt alkalomhoz adtam segítséget munkámmal.

A vásárlás megkönnyítése érdekében indult el a webshop. Életünk különleges alkalmaira (eljegyzés,esküvő, leány-legénybúcsú, keresztelő, névnap, születésnap, ballagás, diplomaosztó....stb.) kínálunk öltözékkiegészítőket, minőségi ajándékokat, dekorációkat. Ezek közül több  életre szóló is lehet, pl. egy valódi gyöngysor bársonydobozban! Fontos a szép csomagolás, erre is van számtalan megoldásunk.

Árainkat igyekszünk úgy kalkulálni, hogy mindenki számára elérhető legyen. Külön fontos számunkra hogy a termékeket több oldalról is lefotózzuk, bemutassuk, az apró részleteket is jól láthatóvá tegyük. Ha vásárlását személyesen kívánja átvenni, erre is van lehetősége előre egyeztetett időben bemutatótermünkben, Bugyi, Arany János u. 1., Rózsakert-shop. (Időpont egyeztetés: 30-9158-214.) 

Kívánjuk, hogy sok öröme legyen mindenkinek az oldal használatában. Ha vásárolni szeretne köszönjük szépen, ha csak nézelődni, akkor visszavárjuk!

Üdvözlettel: Erzsébet