Szolgáltatások: Fátyolkészítés, dekoráció bérlés.

                                                  

Fátyolpróba-fátyolkészítés

Fátyolpróba

FÁTYOLPRÓBÁRA IDŐPONT EGYEZTETÉS:
INFO@LAGZIBUTIK.HU
+36 30 915 8214

KEDVES MENYASSZONYOK!

Nagyon örülünk hogy rátaláltatok webshopunkra. Örömmel vesszük érdeklődéseiteket. Minden lehetséges módon azon leszünk, hogy igényeitekhez, elképzeléseitekhez igazodva a legszebbet nyújtsuk számotokra.

Bemutatótermünkben lehetőséget biztosítunk különböző alap-fátylak próbájára. Ez lehet rövid, félhosszú, hosszú... és méghosszabb. Katalógusból a stílusok közül választhattok. Utána jöhet a bőséges tüll, csipke, velenceicsipke, franciacsipke, virágok és egyéb készleten lévő applikációk közül a választás. A csodás kiegészítőket gyöngyök, flitterek, selyemszálak, csiszolt üvegkövek, swarovski kövek, strasszok teszik különlegessé. A fehér mellett törtfehér, ekrü, pezsgőszín, bézs, de akár színes tüll is rendelkezésre áll.  A kiválasztott fátyol hossza, a tüll minősége és színe önmagában, és a hozzáillő csipke díszítés együttes összhangja határozza majd  meg a fátyol harmóniáját. Mindezeket egyedileg összeállítva alakul ki az a fátyol-terv, ami alapján a kiválasztott anyagokból személyre szabottan elkészítjük az esküvői fátylat a nagy napra.  Selyemszállal hímzett apró monogrammal (vagy dátummal, kívánság szerint) adjuk majd át. :)

A FÁTYOLPRÓBA IDŐBEN KB. 1-1,5 ÓRÁT VESZ IGÉNYBE!

ÁRA: 10.000.- Ft, amit tényleges megrendelés, szerződéskötés esetén  az elkészült fátyol árából levonunk. Kényelmes körülmények között minden módon azon leszünk, hogy már a fátyolpróba is az esküvői előkészületek maradandó, szép élménye legyen. 

Lehetőséget biztosítunk 1-2 fő kísérő fogadására is, hogy véleményükkel segítsék a menyasszonyt dönteni.  (Pl. örömanya, nagymama, koszorúslányok, barátnők stb. ) 

Szeretettel várunk mindenkit!

FÁTYOLPRÓBÁRA IDŐPONT EGYEZTETÉS:
INFO@LAGZIBUTIK.HU
+36 30 915 214

     Dekoráció, díszlet, fotókellék bérlés

Esküvői és rendezvénydekorációk, kellékek, ruhák, fotózáshoz kiegészítők bérlése. Egyes termékek megvásárolhatóak. Szezonális dekorációk, egyedi elképzelések megvalósítása, aktuális trend követése. Egyeztetés után nagyméretű díszlet kiszállítátását megoldjuk. Egyéb esetben átvétel a bemutatóteremben, időpont egyeztetéssel. 

Cím: 2347 Bugyi, Arany János u. 1. (Lagzibutik-Rózsakert shop) 

info@lagzibutik.hu

30-9158-214

                               

Árajánlat, egyéb információ kérés: INFO@LAGZIBUTIK.HU